Over mij

Over mij

Ilona Veldboer

Waar twee van mijn passies, fotografie en mijn liefde voor tuinen, samenkomen.

Tuinfotografie

“Elke tuin, groot of klein, is weer een verrassing en voor mij een feestje om te mogen vastleggen”.

Mijn naam is Ilona Veldboer en ik ben de fotograaf achter View Fotografie. Ik heb mij vanwege mijn passie voor tuinen gespecialiseerd in tuinfotografie.

Ik richt mij voornamelijk op hoveniers, tuinarchitecten en landschapsarchitecten. Met de foto’s op je website en social media wil je nieuwe klanten aantrekken. Dit is de digitale etalage waarmee je jouw kwaliteiten kunt tonen en waarmee je inspiratie biedt.

Waarom zou je aan deze foto’s niet net zoveel aandacht besteden als aan het ontwerp en de realisatie van de tuinen?

Wanneer een tuin net af is, is er nog geen sfeer. Een pas aangelegde of gerenoveerde tuin leeft nog niet. De tegels zijn nog nat van het schoonspuiten, er staan nog geen tuinmeubels en er is meer aarde te zien dan plantjes. Je maakt nog snel wat kiekjes met je mobiele telefoon en gaat door naar de volgende klant. Herkenbaar?

Ik maak professionele tuinreportages van tuinen die al wat volwassener zijn, en die vaak ook vakkundig onderhoud krijgen. Ik wissel overzichtsfoto’s af met macrofoto’s en detailfoto’s waardoor de tuinsfeer goed in beeld wordt gebracht. Zo kun je met de foto’s alle kanten op in jouw reclame-uitingen. En op die manier zien je potentiële klanten het complete plaatje. Ze zoeken inspiratie en gaan met die hovenier in zee waarvan de stijl en kwaliteit hen het meest aanspreekt.

Doordat ik jaren als officemanager bij een hoveniersbedrijf heb gewerkt heb ik inzicht in tuinarchitectuur en weet ik de structuur van de tuinen goed in beeld te brengen, met oog voor kleur, detail en standpunt.

Uiteraard kan ik indien gewenst ook portretfoto’s en/of actiefoto’s van het personeel verzorgen.

Inmiddels heb ik al heel veel prachtige tuinen mogen fotograferen voor meerdere opdrachtgevers. En elke tuin, groot of klein, is voor mij weer een verrassing en een feestje om te mogen vastleggen.

Is het tijd voor goede foto’s voor je website, social media berichten of andere reclame-uitingen? Dan help ik je graag. Neem een kijkje in mijn portfolio.

Omdat iedere opdracht weer anders is heb ik bewust geen prijzen vermeld op mijn website. Dit hangt onder meer af van het formaat van de tuin en hoeveel foto's je zou willen ontvangen. Het starttarief is € 175,00 excl. BTW.

Geïnteresseerd? Neem dan contact op.